Hold Kurser

Kraniosakral kurser:

Efter at have undervist den biomekaniske kraniosakral uddannelsen i flere år laver jeg nu efteruddannelseskurser i emner som mine kursister har brug for og gerne vil dykke dybere i. Kursets varighed afhænger derfor af emnet.

Kurserne fungerer med små hold og hvis vi er 4 afholdes kurset i min klinik i Frederikssund eller København og ellers oplyses det.

Organmassagekurserne:

Hvert af vore indre organer har deres egen specifikke bevægelse som påvirker organets evne til at fungerer jo friere og større bevægelse jo bedre fungerer organet. Denne bevægelse kaldes organets motilitet. Organerne påvirkes også af det omkring liggende væv og denne bevægelighed kaldes organets mobilitet. Mange af vores kroniske ubalancer begynder/lagres i vores organer og ved at hjælpe organerne til bedre funktion mindskes/forsvinder symptomerne.

På kurset sanser vi ind til det enkelte organ og oplever dets bevægelighed og funktion. Vi ser på organernes betydning og påvirkning af hele menneskets funktion og sundhed eller mangel på samme. Vi vil også komme omkring anatomien og fysiologien for de enkelte organer, samt berøre de typiske symptomer og sygdomme som er påvirket af de enkelte organer. Som det sidste vil der være øvelser som klienten selv kan gøre, som styrker det enkelte organ.

Kurset er på 16 dage og prisen er på 1250,-kr per dag ved min.2 elever. Det kan være 4x4 dage men kan også sammensættes anderledes.

2021:

Del 1 : 28-31 oktober 

Del 2: 26-28 november

2022:

Del 3: 21-23 januar

Del 4: 26-28 marts

Del 5: 9-11 april 

Der undervises mellem kl. 9-17 alle dagene

For booking kontakt: Bente Linnea Skovborg- Mobil: 31 55 70 35

Mareechi klinikken v/ Bente Linnea Skovborg
Bakkekammen 77 - 3600 Frederikssund
Mobil 31 55 70 35
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR. 13412057

Forfra Webdesign
En del af Moesborg NET-UP